Med en service aftale hos os sikrer du dig

En årlig serviceaftale giver din varmepumpe den bedste drift til den laveste omkostning. Vi tilbyder serviceaftaler på de alle fabrikater, bla. Metro Therm, Bosch og Vølund osv.

lovgivningen

Hvis en varmepumpe indeholder mere end 1 kg kølemiddel, er den omfattet af et årligt lovpligtig eftersyn. Eftersynet må kun udføres af special uddannet personale som er ansat i et autoriseret firma.

Relatech har de nødvendige godkendelser for, at udføre det lovpligtige eftersyn.

Se vores godkendelse her

Hvad må du selv ?

Når det gælder udedelen, skal du huske at holde den fri for blade, græs, buske med mere – og fygesne om vinteren. Resten skal du overlade til en fagmand.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere omkring priser på service.

Det er de færreste, der tænker over det, men ligesom alle andre maskiner og elektronik kræver din varmepumpe vedligeholdelse og jævnligt eftersyn for at fungere bedst muligt. Du kan selvfølgelig altid selv sørge for at holde både ude- og indedelen fri for støv, blade og fygesne, men de indre systemer samt test og afprøvninger bør du overlade til en faguddannet energitekniker. Det skåner miljøet og din pengepung, hvis fejl og mangler opdages i tide af en fagmand.

Hvad indebærer det?

Et varmepumpeanlæg der serviceres, medfører en længere levetid, men du får også et anlæg med en højere ydeevne. Når vores specialister udfører service på varmepumper indebærer det bla. kontrol af fordamper og kondensator, rensning af indvendige filtre, kontrol af anlæggets ydeevne, efterfyldning af kølemiddel hvis dette er nødvendigt, dokumentere servicen. Vi sørger for at komme hele vejen rundt om dit anlæg, så du ikke skal bekymre dig om fejl og mangler før det næste lovpligtige eftersyn er påkrævet.